Удружење жена Сачувајмо село из Прибоја од 29. маја 2020. године, имплементира пројекат „МОЈ ПРОЗОР У СВЕТ В. 2.0 – МОГУЋНОСТИ ПРОМОЦИЈЕ И ПЛАСМАНА ПРОИЗВОДА ЖЕНА СА СЕЛА ПУТЕМ ИНТЕРНЕТА И ДРУШТВЕНИХ МРЕЖА – ОПШТИНЕ ПРИБОЈ“.

Циљ програма је подизање нивоа знања и вештина жена из руралних делова Прибоја, чланица Удружења жена Сачувајмо село и других власница пољопривредних газдинстава, као и оних које су у процесу регистрације. Учеснице пројекта, њих двадесет, ће проћи низ тренинг радионица о употреби савремених информационо-комуникационих технологија, њене корисности усмерене на јачање њихових капацитета и бољег пласмана њихових производа путем Интернета.

Током јула одржана је прва дводневна тренинг радионица на тему интернет промоције производа, путем веб сајта и друштвених мрежа. У наредном периоду ове обуке ће се, услед измењених околности у земљи и забране окупљања, спроводити он лине, путем зоом апликације. Такође, у оквиру пројекта подељени су лаптоп рачунари, како би учеснице пројекта лакше пратиле план и програм тренинг радионица.

Овај пројекат је подржало Министарство трговине, туризма и телекомуникација.